Medewerkers Handhaving Capelle betrappen twee scooterdieven Jasmijnsingel Capelle aan den IJssel

vrijdag 8 mei 2015 23:20

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving Capelle hebben samen met de Politie Rotterdam-Oost twee scooterdieven in de kraag gegrepen. De medewerkers van handhaving waren bezig met hun surveillance en troffen op een bekende plek twee mannen met een scooter aan. Bij het zien van de Handhavers gingen de twee er vandoor en schoten de bosjes in.


Omdat niet bekend was of ze gevaarlijk waren hebben zij een spoedmelding aangemaakt bij de politie. Direct kwamen er meerdere busjes ter plaatse om de bosjes uit te kammen. Al snel werd de eerste gevonden, die kon worden aangehouden. De tweede liet zich niet zo snel pakken en ging het gevecht aan. Met gepast geweld en pepperspray werd deze verdachte (een bekende van de politie) aangehouden en overgebracht naar het bureau. De scooter is in beslag genomen en zal aan de eigenaar worden geretourneerd. Deze bleek eerder vandaag te zijn gestolen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_7841kl< /a>FMS_7840kl
image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medewerkers Handhaving Capelle betrappen twee scooterdieven Jasmijnsingel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving Capelle hebben samen met de Politie Rotterdam-Oost twee scooterdieven in de kraag gegrepen. De medewerkers van handhaving waren bezig met hun surveillance en troffen op een bekende plek twee mannen met een scooter aan. Bij het zien van de Handhavers gingen de twee er vandoor en schoten de bosjes in.


Omdat niet bekend was of ze gevaarlijk waren hebben zij een spoedmelding aangemaakt bij de politie. Direct kwamen er meerdere busjes ter plaatse om de bosjes uit te kammen. Al snel werd de eerste gevonden, die kon worden aangehouden. De tweede liet zich niet zo snel pakken en ging het gevecht aan. Met gepast geweld en pepperspray werd deze verdachte (een bekende van de politie) aangehouden en overgebracht naar het bureau. De scooter is in beslag genomen en zal aan de eigenaar worden geretourneerd. Deze bleek eerder vandaag te zijn gestolen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_7841kl< /a>FMS_7840kl
image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!