vrijdag, januari 15, 2021

Man overleden na steekpartij in uitgaansgebied Markt Uden

Uden – Een man is zaterdagnacht om het leven gekomen als gevolg van een steekpartij op de Markt. De man was mogelijk wezen stappen in het uitgaansgebied op de Markt waarna hij door een nog onbekende oorzaak werd neergestoken.

Diverse hulpverleners waaronder een traumateam kwamen ter plaatse om eerste hulp aan het slachtoffer te bieden. De man werd op straat gereanimeerd en werd vervolgens in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later in de nacht aan zijn verwondingen.

De politie tast nog volledig in het duister van de toedracht van het steekincident. Op de Markt was het behoorlijk druk toen het incident plaatsvond. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Inmiddels zijn vijftien tot twintig rechercheurs met de zaak belast. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg