Man overleden na steekpartij in uitgaansgebied Markt Uden

zondag 10 mei 2015 10:19

Uden – Een man is zaterdagnacht om het leven gekomen als gevolg van een steekpartij op de Markt. De man was mogelijk wezen stappen in het uitgaansgebied op de Markt waarna hij door een nog onbekende oorzaak werd neergestoken.

Diverse hulpverleners waaronder een traumateam kwamen ter plaatse om eerste hulp aan het slachtoffer te bieden. De man werd op straat gereanimeerd en werd vervolgens in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later in de nacht aan zijn verwondingen.

De politie tast nog volledig in het duister van de toedracht van het steekincident. Op de Markt was het behoorlijk druk toen het incident plaatsvond. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Inmiddels zijn vijftien tot twintig rechercheurs met de zaak belast. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overleden na steekpartij in uitgaansgebied Markt Uden
Schrijver:

 

 

Uden – Een man is zaterdagnacht om het leven gekomen als gevolg van een steekpartij op de Markt. De man was mogelijk wezen stappen in het uitgaansgebied op de Markt waarna hij door een nog onbekende oorzaak werd neergestoken.

Diverse hulpverleners waaronder een traumateam kwamen ter plaatse om eerste hulp aan het slachtoffer te bieden. De man werd op straat gereanimeerd en werd vervolgens in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij later in de nacht aan zijn verwondingen.

De politie tast nog volledig in het duister van de toedracht van het steekincident. Op de Markt was het behoorlijk druk toen het incident plaatsvond. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Inmiddels zijn vijftien tot twintig rechercheurs met de zaak belast. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!