dinsdag, januari 19, 2021

Politiehond bijt verdachte na mishandeling politieagent Dordrecht

Dordrecht – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 55-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor de mishandeling van een agent. De politie kreeg een melding van huiselijk geweld in de Dordtse wijk Sterrenburg. Agenten gingen ter plaatse en troffen inderdaad een ruzie in de woning aan.

De agenten werden daar eveneens agressief behandeld door de verdachte waarna hij één agent mishandelde. Er werd gevraagd om spoedassistentie waarna er meerdere eenheden ter plaatse kwamen. Een hond werd ingezet om de situatie onder controle te krijgen. De hond beet de verdachte waarna hij kon worden aangehouden. De man zit vast op het bureau.

Met spoed nog gereden naar een adres #sterrenburgwaar collega mishandeld werd bij melding huiselijk geweld. Een 55 jarige man uit Dordrecht werd gebeten door de politiehond. Met de collega’s gaat het gelukkig ook goed. #politie #dordrecht
Instragram Dirk-Jan Grootenboer

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg