maandag, januari 18, 2021

Hulpdiensten rukken uit nadat dronken automobilist frontaal op busje knalt Oosterstraat Leiden

Vannacht werden omstreeks 00:10 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Oosterstraat in Leiden. Ter plaatse bleek de bestuurder van een personenauto frontaal tegen een bedrijfsbus te zijn gereden.

Hierdoor is het busje naar achteren geschoten en tegen een paaltje aangekomen welke vast kwam te zitten onder het busje. De bestuurder van de personenauto, welke onder invloed van alcohol bleek te zijn is ter plaatse door de politie aangehouden. Omdat deze in eerste instantie niet geheel mee wilde werken hebben enkele omstanders een ruitje van de auto ingetikt waarop de persoon uit de auto is gehaald.

De bestuurder is na gecontroleerd te zijn door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel vervoerd naar het politiebureau. De bestuurder blies op het politiebureau 910 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Een berger is ter plaatse gekomen om het paaltje wat onder de bus vast zat te verwijderen. Het voertuig hoefde niet meegenomen te worden. Het voertuig van de dronkenlap wel. Beide voertuigen liepen door het incident de nodige schade op, waarvan de personenauto het meest.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_6437
IMG_6439
IMG_6440
IMG_6446
IMG_6451
IMG_6458
IMG_6460
IMG_6461

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg