donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Heinenoordtunnel A29 afgesloten na ongeval met meerdere voertuigen

- advertentie -

Heinenoord – Bij een ongeval in de Heinenoordtunnel van de A29 is twee personen gewond geraakt. Omstreeks 10:15 uur ontstond er ongeval doordat een aanhangwagen met daarop een vrij zware lading losschoot van het trekkende voertuig. Een achteropkomende automobilist kon niet meer remmen en knalde vol op de aanhangwagen. Ook een andere personenwagen ramde de aanhanger.

Één persoon kwam door het ongeluk bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Deze is met onbekende verwondingen onder begeleiding van de MMT-arts naar het Erasmus MC gebracht. Een andere gewonde is ook naar een ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk werd de A29 in de richting van Bergen op Zoom vanaf Barendrecht volledig afgesloten. Hierdoor ontstond er een verkeerschaos op de achterliggende wegen.

Pas nadat de ravage was opgeruimd kon de tunnel weer worden vrijgegeven. De files die er stonden konden dan eindelijk worden ingekrompen. Tussen Rotterdam en Dordrecht stond door het ongeval al snel 10km file. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De aanhangwagen was mogelijk niet goed vastgezet op de trekhaak.

https://twitter.com/ABarendregtBV/status/598409511343419392/


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -