dinsdag, januari 26, 2021

Heinenoordtunnel A29 afgesloten na ongeval met meerdere voertuigen

Heinenoord – Bij een ongeval in de Heinenoordtunnel van de A29 is twee personen gewond geraakt. Omstreeks 10:15 uur ontstond er ongeval doordat een aanhangwagen met daarop een vrij zware lading losschoot van het trekkende voertuig. Een achteropkomende automobilist kon niet meer remmen en knalde vol op de aanhangwagen. Ook een andere personenwagen ramde de aanhanger.

Één persoon kwam door het ongeluk bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Deze is met onbekende verwondingen onder begeleiding van de MMT-arts naar het Erasmus MC gebracht. Een andere gewonde is ook naar een ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk werd de A29 in de richting van Bergen op Zoom vanaf Barendrecht volledig afgesloten. Hierdoor ontstond er een verkeerschaos op de achterliggende wegen.

Pas nadat de ravage was opgeruimd kon de tunnel weer worden vrijgegeven. De files die er stonden konden dan eindelijk worden ingekrompen. Tussen Rotterdam en Dordrecht stond door het ongeval al snel 10km file. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De aanhangwagen was mogelijk niet goed vastgezet op de trekhaak.

https://twitter.com/ABarendregtBV/status/598409511343419392/

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

1 REACTIE

Comments are closed.

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg