Heinenoordtunnel A29 afgesloten na ongeval met meerdere voertuigen

Date:

Deel bericht:

Heinenoord – Bij een ongeval in de Heinenoordtunnel van de A29 is twee personen gewond geraakt. Omstreeks 10:15 uur ontstond er ongeval doordat een aanhangwagen met daarop een vrij zware lading losschoot van het trekkende voertuig. Een achteropkomende automobilist kon niet meer remmen en knalde vol op de aanhangwagen. Ook een andere personenwagen ramde de aanhanger.

Één persoon kwam door het ongeluk bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Deze is met onbekende verwondingen onder begeleiding van de MMT-arts naar het Erasmus MC gebracht. Een andere gewonde is ook naar een ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk werd de A29 in de richting van Bergen op Zoom vanaf Barendrecht volledig afgesloten. Hierdoor ontstond er een verkeerschaos op de achterliggende wegen.

- Advertisement -

Pas nadat de ravage was opgeruimd kon de tunnel weer worden vrijgegeven. De files die er stonden konden dan eindelijk worden ingekrompen. Tussen Rotterdam en Dordrecht stond door het ongeval al snel 10km file. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De aanhangwagen was mogelijk niet goed vastgezet op de trekhaak.

https://twitter.com/ABarendregtBV/status/598409511343419392/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...

Explosie bij woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Na een handgranaat en een bekladding met een dreigende tekst is er op klaarlichte dag bij...