Politie onderzoekt dood van kind in woning Mensingestraat Assen

Date:

Share post:

Assen – De politie doet sinds vanmorgen onderzoek in een woning aan de Mensingestraat. Hulpverleners rukten daar uit voor een kind in de problemen. Een traumahelikopter rukte nog uit, maar bij aankomst van de hulpverleners bleek dat alle hulp te laat was gekomen.

Omdat niet duidelijk is hoe het kind om het leven is gekomen, is de politie een groot onderzoek gestart. De woning van het incident is afgezet en Forensische Opsporingsmedewerkers proberen te ondervinden hoe het kind om het leven is gekomen. De politie meldt aan RTV Drenthe dat het kind niet de enige in de woning was toen het werd aangetroffen. De politie laat alle opties nog open.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd