dinsdag, januari 19, 2021

Scooterrijdster overlijdt ter plaatse aan verwondingen na aanrijding met slagboom Zijlbrug Leiden

Vanmorgen omstreeks 07:30 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een ongeval op de Zijlbrug in Leiden. Ter plaatse had op de Zijlbrug in Leiden een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een scooterrijdster.

De bestuurster is door het ongeval dusdanig gewond geraakt dat door de hulpdiensten een reanimatie gestart moest worden. Vanwege de ernst van het ongeval is ook het traumateam uit Rotterdam gealarmeerd. Zij zijn ter plaatse gekomen met de traumahelikopter om professionele medische hulp aan te bieden aan het slachtoffer. De reanimatie mocht ondanks de harde inzet van de hulpdiensten niet baten.

De 53-jarige scooterrijdster is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De scooterrijdster is tegen de slagbomen gereden in combinatie met de felle laagstaande zon. De VOA doet onderzoek naar het ongeval. De Zijlbrug was ten tijde van het ongeval geheel afgesloten voor al het verkeer. Dit leidde tot een grote verkeerschaos aan de kant van Leiden en Leiderdorp.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_6664
IMG_6678
IMG_6688
IMG_6699
IMG_6708
IMG_6713
IMG_6719
IMG_6725
IMG_6731
IMG_6738
IMG_6742

Related Articles

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg