Eigenaar van gezonken woonboot Oegstgeesterweg Rijnsburg komt via politieoproep op twitter boven water

Date:

Deel bericht:

Vanmorgen heeft de politie de eigenaar van een gezonken woonboot weten te achterhalen. De woonboot werd gisteren aangetroffen in het Oegstgeesterkanaal aan de Oegstgeesterweg in Rijnsburg. De eigenaar van de boot was echter niet bekend.

Na een oproep van de politie op Twitter kwam de eigenaar al snel boven water. De politie heeft de eigenaar in kennis gesteld. De brandweer is vorig jaar al eens bij deze woonboot geweest om hem leeg te pompen toen deze ook lek was. Het is nog onbekend wat er verder met de boot zal gaan gebeuren.

- Advertisement -

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_6804
IMG_6805
IMG_6807
IMG_6808

- Advertisement -

Gerelateerd