dinsdag, januari 19, 2021

Brandweer en politie halen bange man van het dak Prado Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de brandweer ter plaatse gevraagd om hen te assisteren. Een man was bang het dak van zijn appartement opgevlucht maar durfde daarna niet meer zelf naar beneden te komen. Omdat agenten hem niet konden begeleiden kwam de brandweer met een hoogwerker ter plaatse.

Eenmaal de hoogwerker opgesteld gingen twee agenten mee omhoog om de man van het dak te halen. Daarna is de man met mogelijke verwondingen door een eerdere mishandeling naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De politie zou vermoedelijk in de omgeving een woning hebben uitgekamd na het incident. Mogelijk is de man na een ruzie achterna gezeten en is toen uit paniek het dak op gevlucht. Hij gooide ook wat stenen naar beneden. Dit was nog voordat de politie ter plaatse was.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

FMS_8073kl FMS_8079kl FMS_8084kl FMS_8087kl FMS_8091kl FMS_8092kl FMS_8093kl

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg