maandag, januari 25, 2021

Leerzame oefening bij scoutingcentrum Rotterdam met brandweer en handhaving Capelle

Capelle aan den IJssel – Vrijdagmorgen heeft de brandweer Capelle aan den IJssel en handhaving Capelle een gezamenlijke oefening gehouden bij de scoutingcentrum Rotterdam aan de ’s Gravenweg. De brandweer en handhaving werden gealarmeerd voor een brand met vermoedelijk slachtoffers.

Hulpdiensten werden opgevangen door de BHV-organisatie van het scoutingcentrum, bij aankomst was de brand fictief uitslaand en waren er twee personen vermist.  De BHV-ers hadden al het gebouw wat brandde ontruimd. Twee vermisten personen  ( LOTUS slachtoffers ) waren ook gevonden en speelde dat ze rook ingeademd hadden, zei waren in het spel licht gewond.

Na de oefening werd er gezamenlijk geëvalueerd en hiermee ook de leermomenten alle partijen, de betrokken kinderen die meespeelde bij de oefening konden zich vermaken met een waterballet en bezichtigen van de brandweerwagen.

 

Foto’s Handhaving Capelle en Jeroen van Zomeren

 

CFCN1GIUIAAJcWo CFCT4fbW8AEJQnb CFCT5LgWYAACkS2 CFCUX25W0AAl9Dv CFCUXHZXIAABDpI CFCX8GzWEAA6Fi1 IMG_2140

 

 

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg