woensdag, januari 20, 2021

Slachtoffer (49) van steekpartij in woning Westhaven Gouda aan verwondingen overleden

Rotterdam – Afgelopen nacht is in het Erasmus Medisch Centrum een 49-jarige inwoner uit Gouda welke het slachtoffer was van het steekincident op de Westhaven te Gouda van gisteravond aan zijn verwondingen overleden. Voor dit steekincident heeft de politie gisteravond korte tijd na het incident een 42-jarige Gouwenaar aangehouden.

Omstreeks 21:00 uur donderdagavond kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen van een geweldsincident in een pand waar mogelijk kamerverhuur plaats vond aan de Westhaven. De ter plaatse gekomen agenten troffen in de woning een het 49-jarige slachtoffer zwaar gewond aan waarop gelijk de hulpverlening gestart is. Het ter plaatse gekomen traumateam van Rotterdam heeft in de woning een spoedoperatie moeten uitvoeren voor het slachtoffer vervoerd kon worden naar het ziekenhuis. Na de spoedoperatie is het slachtoffer met een spoedtransport vervoerd naar het Rotterdamse Erasmus MC. Helaas heeft alle hulp voor het slachtoffer niet mogen baten daar hij vannacht aan zijn verwondingen is overleden.

Lees ook: Zwaargewonde na steekpartij in woning Westhaven Gouda

AmN8t8r6HPs4AQ2f6q7aYYxb357BL8P3MI9HHBhGo_it

Related Articles

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Woningen ontruimd na brand in hennepkwekerij Stolpmand Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een nog onbekend aantal woningen op de Stolpmand is woensdagmorgen ontruimd nadat er...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg