maandag, januari 18, 2021

Verwarde man steekt agent, politie schiet man neer Kwikstaartpad Den Haag

Den Haag – Een politieagent is donderdagmorgen omstreeks 05.00 uur in zijn been gestoken door een verwarde man. De politie had een melding gekregen dat er op het Kwikstaartpad een conflict tussen twee personen was ontstaan. Ter plaatse gekomen agenten signaleerden een mes, waarna de agent plots in zijn been werd gestoken. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend. De verdachte werd vervolgens door een politiekogel neergeschoten.

Het is niet bekend of de gewonde agent heeft geschoten, of één van zijn collega’s. De politie laat weten niet bekend te zijn met de toestand van de verwarde man. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Zoals gebruikelijk doet een ander korps en de Rijksrecherche het onderzoek naar de toedracht van het incident.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg