dinsdag, januari 19, 2021

Brand verwoest instructieboten van jachthaven ’t Leuken Well

Well – Een felle brand heeft in de nacht van zondag op maandag drie instructieboten van jachthaven ’t Leuken aan het Leukermeer vernield. De brand werd omstreeks 03.00 uur gemeld waarop de brandweer met spoed ter plaatse kwam. Binnen een half uur wisten zij de brand onder controle te krijgen.

Ter plaatse bleek er brand te hebben gewoed in een aantal boten. Het is niet de eerste keer dat er in Limburg boten in vlammen opgaan. In de afgelopen maanden waren er al vier keer eerder branden in de havens van Wessem, Ohé en Laak, Roermond en Herten. Bij drie van deze branden wordt brandstichting niet uitgesloten. De politie onderzoekt of er bij deze brand ook sprake is van brandstichting. Eventuele getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie.

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg