Gewonde bij inhaalpoging tractor Verbindingsweg Krimpen aan den IJssel

0

Krimpen aan den IJssel – Aan de Verbindingsweg heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en tractor. Een meisje van 16 jaar uit Rotterdam wilde een tractor inhalen ter hoogte van het tankstation wat mis ging en ten val kwam.

Politie, ambulancedienst en een traumahelikopter zijn ter plaatste gekomen bij het ongeval. Het meisje is gestabiliseerd door de verpleegkundige van de ambulancedienst en arts van de traumahelikopter. Het meisje is voor nader onderzoek overgebracht naar het Erasmus Medische Centrum in Rotterdam.

De verkeers ongevallen groep van de politie gaat het ongeval verder onderzoeken. Getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren en de bestuurder van de tractor zijn door agenten verhoord. De Verbindingsweg was ten tijde van het ongeval afgesloten voor het verkeer.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_2251 IMG_2260 IMG_2262 IMG_2267 IMG_2272 IMG_2282 IMG_2283