Grote brand verwoest leegstaande loods Kaatsheuvel

dinsdag 19 mei 2015 08:54

Kaatsheuvel – Een grote brand heeft maandagavond een loods zwaar beschadigd. Aan de Schotsestraat was brand ontstaan in het dak van de loods. Eenmaal ter plaatse bleek er sprake van een forse brand waarop brandweerkorpsen uit Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand waren uitgerukt om de brand te blussen.

In het gebouw bleken geen personen meer aanwezig te zijn. Na ongeveer twee uur blussen gaf de brandweer het sein brand meester. Waardoor de brand is uitgebroken is niet bekend. De oorzaak wordt onderzocht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand verwoest leegstaande loods Kaatsheuvel
Schrijver:

 

 

Kaatsheuvel – Een grote brand heeft maandagavond een loods zwaar beschadigd. Aan de Schotsestraat was brand ontstaan in het dak van de loods. Eenmaal ter plaatse bleek er sprake van een forse brand waarop brandweerkorpsen uit Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand waren uitgerukt om de brand te blussen.

In het gebouw bleken geen personen meer aanwezig te zijn. Na ongeveer twee uur blussen gaf de brandweer het sein brand meester. Waardoor de brand is uitgebroken is niet bekend. De oorzaak wordt onderzocht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!