Man gewond aan been na schietpartij Sweelinckstraat Waalwijk

dinsdag 19 mei 2015 22:18

Waalwijk – Een man is woensdagavond gewond geraakt na een schietpartij in de Sweelinckstraat. Het slachtoffer liep in de nabijheid van geparkeerde auto’s langs de weg waarna het vuur op hem werd geopend. Hij raakte daardoor gewond aan zijn been.

Medisch personeel kwam met spoed ter plaatste en bracht de man onder begeleiding van een agent naar het ziekenhuis. Het is niet precies bekend wat er is gebeurd. De politie heeft een plaats delict gemaakt. Er wordt onder andere onderzocht of er een ruzie aan vooraf is gegaan.

De politie vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben om zich te melden bij de politie. Ook zullen zij in het kader van het onderzoek een buurtonderzoek doen. Medewekers van Forensische Opsporing zijn ter plaatse om op het plaats delict sporen veilig te stellen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond aan been na schietpartij Sweelinckstraat Waalwijk
Schrijver:

 

 

Waalwijk – Een man is woensdagavond gewond geraakt na een schietpartij in de Sweelinckstraat. Het slachtoffer liep in de nabijheid van geparkeerde auto’s langs de weg waarna het vuur op hem werd geopend. Hij raakte daardoor gewond aan zijn been.

Medisch personeel kwam met spoed ter plaatste en bracht de man onder begeleiding van een agent naar het ziekenhuis. Het is niet precies bekend wat er is gebeurd. De politie heeft een plaats delict gemaakt. Er wordt onder andere onderzocht of er een ruzie aan vooraf is gegaan.

De politie vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben om zich te melden bij de politie. Ook zullen zij in het kader van het onderzoek een buurtonderzoek doen. Medewekers van Forensische Opsporing zijn ter plaatse om op het plaats delict sporen veilig te stellen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!