vrijdag, januari 15, 2021

Man gewond aan been na schietpartij Sweelinckstraat Waalwijk

Waalwijk – Een man is woensdagavond gewond geraakt na een schietpartij in de Sweelinckstraat. Het slachtoffer liep in de nabijheid van geparkeerde auto’s langs de weg waarna het vuur op hem werd geopend. Hij raakte daardoor gewond aan zijn been.

Medisch personeel kwam met spoed ter plaatste en bracht de man onder begeleiding van een agent naar het ziekenhuis. Het is niet precies bekend wat er is gebeurd. De politie heeft een plaats delict gemaakt. Er wordt onder andere onderzocht of er een ruzie aan vooraf is gegaan.

De politie vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben om zich te melden bij de politie. Ook zullen zij in het kader van het onderzoek een buurtonderzoek doen. Medewekers van Forensische Opsporing zijn ter plaatse om op het plaats delict sporen veilig te stellen.

https://twitter.com/mommersteegk/status/600752688813330434

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg