dinsdag, januari 26, 2021

Politiemacht jaagt op inbrekers uit Dinteloord in Barendrecht

Dinteloord – Barendrecht – De politie heeft na een achtervolging vanuit Dinteloord woensdagmiddag drie verdachten van een inbraak aangehouden. Een aantal personen was gesnapt bij een woninginbraak in Brabantse Dinteloord en sloegen op de vlucht richting Barendrecht.

Een achtervolging met tientallen voertuigen achter zich was het gevolg van hun vluchtpoging. Al snel reden er voertuigen van de eenheid Brabant en de eenheid Rotterdam. Op de snelweg A15 nabij het Shell tankstation werd gezocht nadat ze bosjes in waren gedoken. Een politiehelikopter bood eveneens assistentie. Tientallen agenten kamden de bosjes aan de Dierensteinweg uit. Al snel konden er drie verdachten worden aangehouden. Ze zitten vast en worden verhoord.

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg