Grote brand in Restaurant aan Zee Strandweg Oostvoorne

Date:

Deel bericht:

Oostvoorne – De brandweer is zondagmorgen uitgerukt voor een brand in de keuken van Restaurant aan Zee aan de strandweg. Omstreeks half tien kreeg de brandweer de melding van brand in het pand. Al snel werd er opgeschaald naar Grote Brand om meer eenheden ter plaatse te krijgen.

 

- Advertisement -

Al snel bleek dat er sprake was van flinke rookontwikkeling in het restaurant. Van een uitslaande brand was echter geen sprake. De brandweer is direct begonnen met het blussen van de brand in het pand. Hierdoor hebben zij de brand kunnen beperken tot de keuken. De brand bleek te zijn ontstaan in de bar van het pand.

De brandweer had omstreeks tien uur de brand onder controle. Zij gaven toen het sein Brand Meester. Volgens de Veiligheidsregio zijn er geen gewonden gevallen. Het nablussen zal nog even duren. In verband met de brand is de weg naar het Kitesurf strand afgesloten voor het verkeer. De oorzaak is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd