woensdag, januari 27, 2021

Benedenverdieping woning brand volledig uit Seringenstraat Leiden

Vannacht zijn om 0:23 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Seringenstraat in Leiden. Ter plaatse was een uitslaande brand ontstaan in een woning. 1 minuut na de eerste melding is er door de hulpdiensten opgeschaald naar het sein middelbrand.

De brandweer rukten met meerdere voertuigen uit voor deze brand. De brandweer had de korte maar felle brand snel onder controle. In de woning was tijdens de brand niemand aanwezig. Een tweetal naastgelegen woningen zijn door de brandweer ontruimd. De ambulancedienst is ook gealarmeerd en ter plaatse gekomen omdat er in eerste instantie niet bekend was of er personen in het pand waren.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is voor alsnog onbekend. Wel is bekend dat de brand is begonnen op de benedenverdieping. De benedenverdieping van de woning is dan ook volledig uitgebrand. Het Team Brand Onderzoek ( TBO ) en de technische recherche zullen ter plaatse komen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand.

Foto’s & Video: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8034

IMG_8061

IMG_8064

IMG_8073

IMG_8082

IMG_8085

IMG_8091

IMG_8094

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg