dinsdag, januari 26, 2021

Dode na frontale aanrijding met vrachtwagen N739 Beckum

Beckum – Een automobilist is woensdagmorgen omstreeks 07.00 uur om het leven gekomen nadat hij op de N739 op een vrachtwagen was gebotst. De man reed tussen Haaksbergen en Beckum op de provinciale weg en ramde door een nog onbekende oorzaak frontaal een vrachtwagen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer uit het wrak te knippen.

Alle hulp mocht echter niet meer baten want het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. De politie heeft de provinciale weg afgesloten voor het verkeer en doet een groot onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De chauffeur van de vrachtauto raakte niet gewond en is opgevangen door de politie. De identiteit van het slachtoffers is nog niet bekend gemaakt.

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg