Dode na frontale aanrijding met vrachtwagen N739 Beckum

Date:

Share post:

Beckum – Een automobilist is woensdagmorgen omstreeks 07.00 uur om het leven gekomen nadat hij op de N739 op een vrachtwagen was gebotst. De man reed tussen Haaksbergen en Beckum op de provinciale weg en ramde door een nog onbekende oorzaak frontaal een vrachtwagen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer uit het wrak te knippen.

Alle hulp mocht echter niet meer baten want het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen. De politie heeft de provinciale weg afgesloten voor het verkeer en doet een groot onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De chauffeur van de vrachtauto raakte niet gewond en is opgevangen door de politie. De identiteit van het slachtoffers is nog niet bekend gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd