dinsdag, juli 5, 2022
16.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Hulpdiensten rukken massaal uit voor mogelijk motorrijder te water Zijldijk Warmond, bestuurder was hulp voor motor gaan halen

- advertentie -

Vanmiddag omstreeks 12:00 uur zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een persoon te water aan de Zijldijk in Warmond. Voorbijgangers zagen op de Zijldijk bij Warmond een motor in de berm liggen.

Omdat het wel eens goed mogelijk zou kunnen zijn dat de bestuurder van de motor na het ongeval te water is geraakt hebben de voorbijgangers besloten om de hulpdiensten te alarmeren waarna zij massaal zijn uitgerukt met onder andere een duikteam. Politie-eenheden welke als eerste ter plaatse waren hebben direct bij aankomst een zoekslag gemaakt in de omgeving van waar de motor lag. Bij aankomst van het duikteam hebben brandweerduikers twee naastgelegen slootjes doorzocht uiteindelijk zonder resultaat. Tot er opeens een busje aan kwam rijden en iemand uitstapte. Dat bleek de bestuurder van de motor te zijn.

De motorrijder is nadat hij onderuit is gegaan en in de berm terecht is gekomen terug richting Leiderdorp gelopen om daar hulp te gaan halen. Uiteindelijk is de bestuurd er samen met een ander persoon met een busje terug gekomen bij het incident om zijn motor op te halen.

De politie stond bij aankomst van de bestuurder raar te kijken en waren niet blij dat hij niks heeft gemeld aan de politie omdat zij van het ergste uitgingen en daarom de hulpdiensten massaal ter plaatse hebben laten komen. Bij de bestuurder is uiteindelijk nog een blaastest afgenomen waarna hij zijn weg weer kon vervolgen met zijn kapotte motor.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8101

IMG_8104

IMG_8118

IMG_8125

IMG_8130

IMG_8132

IMG_8133

IMG_8135

bewerkt-website 2

bewerkt-website 3

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -