vrijdag, januari 22, 2021

Kind (14) zwaargewond na brand in woning Taandersstraat Rotterdam

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan de Taandersstraat is donderdagavond een 14-jarig kind zwaargewond geraakt. Omstreeks tien uur brak de brand uit en kwam de brandweer met spoed ter plaatse. Vervolgens troffen zij in de woning het jongetje aan.

Het slachtoffer werd naar buiten gebracht en is in ieder geval met rookinhalatie klachten met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een woordvoerster van de Veiligheidsregio kon niet bevestigen of het kind aanspreekbaar was. Het slachtoffer werd in de ambulance behandeld door ambulance- en traumapersoneel. Wat het slachtoffer voor verdere verwondingen heeft opgelopen is niet bekend.

De brand in de woning viel mee en was snel onder controle. De brandweer heeft na de brand de woning geventileerd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het kind was vermoedelijk alleen thuis toen de brand uitbrak. De moeder van het kind kwam gehaast naar huis toe en is opgevangen door de politie.

Related Articles

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg