zaterdag, januari 23, 2021

[Gezocht] Verdachte van NS conductrice bedreigen, mishandelen en bespuwen in trein

Vier jongeren misdragen zich ’s nachts in een trein. Ze maken veel lawaai en vallen passagiers lastig. Als de conductrice ingrijpt, wordt zij bedreigd, mishandeld en bespuwd. Het gebeurt om 01.30 uur in de sprinter tussen Amsterdam en Utrecht in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 februari 2015. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

De conductrice komt op het rumoer af en de trein komt aan bij station Utrecht-Zuilen. Om escalatie te voorkomen, mengt ze zich ertussen. Het lukt haar om de jongeren weer op hun plek te krijgen. Maar ze blijven vervelend. Dus sommeert ze het viertal uit te stappen op Utrecht-Zuilen. Eén van de jongeren, in een felgekleurde jas, staat op en geeft de conductrice met zijn elleboog een stoot in haar buik. Er ontstaat wat geduw en getrek, waarna diezelfde jongeman ook nog een passagier bedreigt. Ook de NS-medewerkster wordt bedreigd, en krijgt een kopstoot en wordt daarna ook nog eens in het gezicht gespuugd. Met de nodige moeite lukt het de conductrice om de vier jongeren de trein uit te krijgen. Alleen de gewelddadige jongeman wordt gezocht.

Signalement
– lichtgetinte jongen
– 16-20 jaar
– ongeveer 1.80m
– zwart, kort opgeschoren haar met kuif en scheiding naar rechts
– felle oranje/rode gewatteerde jas

Vragen
Herkent u deze jongeman of weet u misschien wie hij is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het tipformulier bij de politie melden.

 

utrecht2705mish1

Related Articles

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Dertien bekeuringen tijdens verkeerscontrole Capelseweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Ondanks alle coronamaatregelen houdt de politie ook nog toezicht op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg