dinsdag, januari 19, 2021

Politie schiet verdachte neer na melding schietpartij Parallelweg – J.B Bakermakade Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een verdachte van een schietpartij neergeschoten op de J.B Bakemakade in Rotterdam Zuid. De politie kreeg de melding van een schietpartij op de Parallelweg, de verdachte was daarna op de vlucht geslagen.

De politie zag de verdachte wegrennen en loste een waarschuwingsschot. Hier gaf hij geen gehoor aan, waarna er op de J.B Bakemakade een gericht schot op zijn been werd gelost. De politie kon vervolgens de verdachte aanhouden. Er zou sprake zijn van een tweede verdachte die is aangehouden. Het is niet bekend waar dit is gebeurd.

De politie heeft voor het slachtoffer een ambulance ter plaatse laten komen. Na een korte behandeling in de ambulance werd hij onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht. In verband met het onderzoek zijn op zowel de Parallelweg als de J.B Bakemakade twee plaatsen delict gemaakt. Zoals gebruikelijk zal een andere eenheid het forensisch onderzoek doen.

Related Articles

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg