vrijdag, januari 15, 2021

Megafiles door gekantelde vrachtwagen op Moerdijkbrug

Moerdijk – Door een ongeval met een vrachtwagen is de Moerdijkbrug in de richting van Rotterdam al sinds vanmorgen vroeg geruime tijd afgesloten. Een vrachtwagen geladen met ijzer kantelde en kwam dwars over de rijbaan te liggen. Dit had als gevolg dat het verkeer niet meer richting Rotterdam kon rijden. Rijkswaterstaat verwacht dat de brug nog tot zeker 10.00 uur is gestremd.

De bestuurster van de truck is voor controles naar het ziekenhuis gebracht, zij bleek niet gewond te zijn. Om het verkeer door te laten stromen werden er diverse omleidingsroutes aangegeven. Echter was het extreem druk want al snel stond er om 07:15 uur al ruim 40km files op de omleidingswegen. Het verkeer moest worden omgeleid in de richting van de A15 en de A29. Weggebruikers die van Breda naar Rotterdam wilden reizen moesten rekening houden met 1,5 uur vertraging.

 

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg