Megafiles door gekantelde vrachtwagen op Moerdijkbrug

woensdag 3 juni 2015 08:55

Moerdijk – Door een ongeval met een vrachtwagen is de Moerdijkbrug in de richting van Rotterdam al sinds vanmorgen vroeg geruime tijd afgesloten. Een vrachtwagen geladen met ijzer kantelde en kwam dwars over de rijbaan te liggen. Dit had als gevolg dat het verkeer niet meer richting Rotterdam kon rijden. Rijkswaterstaat verwacht dat de brug nog tot zeker 10.00 uur is gestremd.

De bestuurster van de truck is voor controles naar het ziekenhuis gebracht, zij bleek niet gewond te zijn. Om het verkeer door te laten stromen werden er diverse omleidingsroutes aangegeven. Echter was het extreem druk want al snel stond er om 07:15 uur al ruim 40km files op de omleidingswegen. Het verkeer moest worden omgeleid in de richting van de A15 en de A29. Weggebruikers die van Breda naar Rotterdam wilden reizen moesten rekening houden met 1,5 uur vertraging.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Megafiles door gekantelde vrachtwagen op Moerdijkbrug
Schrijver:

 

 

Moerdijk – Door een ongeval met een vrachtwagen is de Moerdijkbrug in de richting van Rotterdam al sinds vanmorgen vroeg geruime tijd afgesloten. Een vrachtwagen geladen met ijzer kantelde en kwam dwars over de rijbaan te liggen. Dit had als gevolg dat het verkeer niet meer richting Rotterdam kon rijden. Rijkswaterstaat verwacht dat de brug nog tot zeker 10.00 uur is gestremd.

De bestuurster van de truck is voor controles naar het ziekenhuis gebracht, zij bleek niet gewond te zijn. Om het verkeer door te laten stromen werden er diverse omleidingsroutes aangegeven. Echter was het extreem druk want al snel stond er om 07:15 uur al ruim 40km files op de omleidingswegen. Het verkeer moest worden omgeleid in de richting van de A15 en de A29. Weggebruikers die van Breda naar Rotterdam wilden reizen moesten rekening houden met 1,5 uur vertraging.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!