Dodelijk ongeval met motorrijder Noordeinde N455 Waddinxveen

donderdag 4 juni 2015 22:31

Waddinxveen – Bij een ernstig verkeersongeval op de N455 tussen Boskoop en Waddinxveen is donderdagavond een motorrijder om het leven gekomen. Door een nog onbekende oorzaak kwam de motorrijder in aanrijding met een personenvoertuig.

De opzittende van de motor raakte zwaargewond en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De automobilist is opgevangen door de politie. Vanwege het ongeluk is de weg in beide richtingen afgesloten. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dodelijk ongeval met motorrijder Noordeinde N455 Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Bij een ernstig verkeersongeval op de N455 tussen Boskoop en Waddinxveen is donderdagavond een motorrijder om het leven gekomen. Door een nog onbekende oorzaak kwam de motorrijder in aanrijding met een personenvoertuig.

De opzittende van de motor raakte zwaargewond en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De automobilist is opgevangen door de politie. Vanwege het ongeluk is de weg in beide richtingen afgesloten. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!