Fikse schade bij ongevallen Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel

donderdag 4 juni 2015 16:45

Capelle aan den IJssel – Meerdere voertuigen hebben donderdag veel schade opgelopen bij twee ongevallen op de Abram van Rijckevorselweg. In de eerste instantie botste twee voertuigen op elkaar ter hoogte van de IJsselmondselaan, één van de voertuigen belandde bij het ongeval op zijn kant.

Het tweede ongeval vond kort hierna plaats, hier werd bij de stoplichten een voertuig vol van achteren aangereden door een kraanwagen. Wonder boven wonder raakte er bij de ongevallen niemand zwaar gewond. Medewerkers van Handhaving Capelle hebben assistentie verleend bij het ongeval, de oorzaken van de ongevallen worden onderzocht.

Foto’s : Handhaving Capelle

CGq6AlUWwAAoa_L CGq6Aw_WQAAqyzJ CGqvmXZUIAAQWJM CGqvnBUUkAAoW56

 

0 reacties

Fikse schade bij ongevallen Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Meerdere voertuigen hebben donderdag veel schade opgelopen bij twee ongevallen op de Abram van Rijckevorselweg. In de eerste instantie botste twee voertuigen op elkaar ter hoogte van de IJsselmondselaan, één van de voertuigen belandde bij het ongeval op zijn kant.

Het tweede ongeval vond kort hierna plaats, hier werd bij de stoplichten een voertuig vol van achteren aangereden door een kraanwagen. Wonder boven wonder raakte er bij de ongevallen niemand zwaar gewond. Medewerkers van Handhaving Capelle hebben assistentie verleend bij het ongeval, de oorzaken van de ongevallen worden onderzocht.

Foto’s : Handhaving Capelle

CGq6AlUWwAAoa_L CGq6Aw_WQAAqyzJ CGqvmXZUIAAQWJM CGqvnBUUkAAoW56

 

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Lage opkomst bij rustig boerenprotest in Den Haag

Den Haag - Na de spontane actie van gisteravond, waar zo'n dertig trekkers zich voor de poorten van het Binnenhof stalden, is de opkomst vandaag bij het protest lager dan verwacht. Een vijftigtal boeren en zo'n vijftien tractoren waren bij het Malieveld bijeengekomen....

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!