Fikse schade na aanrijding Hoofdweg Rotterdam

donderdag 4 juni 2015 19:35

Rotterdam – Twee voertuigen hebben donderdagavond aanzienlijke schade opgelopen na een kop-staart botsing op de kruising Hoofdweg met de Prins Alexanderlaan. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen voor het verkeerslicht in botsing, door de fikse klap werden ook de airbags van het achterste voertuig geactiveerd.

De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen, deze is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen te bergen.

Foto’s: Joëy Heijstek

IMG_2630 IMG_2631 IMG_2632 IMG_2633 IMG_2634

 

0 reacties

Fikse schade na aanrijding Hoofdweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee voertuigen hebben donderdagavond aanzienlijke schade opgelopen na een kop-staart botsing op de kruising Hoofdweg met de Prins Alexanderlaan. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen voor het verkeerslicht in botsing, door de fikse klap werden ook de airbags van het achterste voertuig geactiveerd.

De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen, deze is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen te bergen.

Foto’s: Joëy Heijstek

IMG_2630 IMG_2631 IMG_2632 IMG_2633 IMG_2634

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!