vrijdag, januari 22, 2021

Vrouw gewond na schietpartij Charles Boissevainstraat Amsterdam-Osdorp

Amsterdam – Een vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag het slachtoffer geworden van een schietpartij in de Charles Boissevainstraat in de wijk Osdorp.  Buurtbewoners zeiden tegen AT5 dat ze vier schoten hadden gehoord en daarna jongens op een scooter zagen wegvluchten. Niet veel later werd de gewonde vrouw op een grasveldje aangetroffen.

Ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse om de vrouw met spoed over te brengen naar het ziekenhuis. Hoe ernstig haar verwondingen zijn is onbekend. De politie heeft nog een aantal scooters achtervolgd. Maar tot zover bekend is er geen verdachte aangehouden. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben vannacht geruime tijd onderzoek gedaan op het plaats delict. De politie onderzoekt het incident.

Related Articles

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg