Man met steekwond in nek aangetroffen Willem Ruyslaan Rotterdam (video)

vrijdag 5 juni 2015 21:26

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een gewonde man aan de Willem Ruyslaan. Op straat werd een bebloede man aangetroffen met een steekwond in zijn nek, een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om eveneens gealarmeerd ambulancepersoneel te ondersteunen.

Vanwege het steekincident is de Willem Ruyslaan tussen de Lusthofstraat en de Oudedijk afgesloten geweest aan een kant. Wat zich aan het steekincident vooraf heeft afgespeeld is niet bekend, meerdere eenheden zijn in de omgeving op zoek gegaan naar de verdachte.

Foto’s : Jeffrey JacobsJoëy Heijstek

20150605_204859kl FMS_8438kl FMS_8441kl FMS_8446kl FMS_8435kl

 

0 reacties

Man met steekwond in nek aangetroffen Willem Ruyslaan Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een gewonde man aan de Willem Ruyslaan. Op straat werd een bebloede man aangetroffen met een steekwond in zijn nek, een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om eveneens gealarmeerd ambulancepersoneel te ondersteunen.

Vanwege het steekincident is de Willem Ruyslaan tussen de Lusthofstraat en de Oudedijk afgesloten geweest aan een kant. Wat zich aan het steekincident vooraf heeft afgespeeld is niet bekend, meerdere eenheden zijn in de omgeving op zoek gegaan naar de verdachte.

Foto’s : Jeffrey JacobsJoëy Heijstek

20150605_204859kl FMS_8438kl FMS_8441kl FMS_8446kl FMS_8435kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!