vrijdag, januari 15, 2021

Man overleden na steekpartij Nieuwe Bouwlingstraat Oosterhout

Oosterhout – Een man is vrijdagmorgen om het leven gekomen nadat hij op straat werd neergestoken. De man zakte op de Nieuwe Bouwlingstraat ter hoogte van de expeditie-ingang van de Jumbo in elkaar. De politie trof de man buiten kennis aan, vanwege de ernst van zijn verwondingen werd ook een traumahelikopter opgeroepen.
Hulpverleners hebben nog geprobeerd de man te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. De omgeving van de supermarkt is afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing voeren een groot onderzoek uit, naar de toedracht van het steekincident. Het is nog niet bekend om wie het gaat.

Verdachte aangehouden
Een getuige zag een mogelijke verdachte na het incident wegvluchten. De politie viel samen met een hond vervolgens een huis in dezelfde straat binnen. Daar werd een verdachte aangehouden door de agenten. Het is niet bekend of deze ook iets te maken heeft met het incident.

Een omstander vond in de nabijheid van de steekpartij een sleutelbos en een hoesje van een mes met daar wat bloed op. Dit werd overhandigd aan de politie. De politie onderzoekt de herkomst van deze goederen.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg