Scooter bestuurster naar het ziekenhuis na ongeval Leidsevaart – N444 Voorhout
via

 

 

Op de Leidsevaart – N444 bij Voorhout is vanavond een scooterrijder gewond geraakt. De scooter, met daarop twee personen, kwam door onbekende reden in de berm terecht waardoor de twee opzittenden ten val kwamen.

Naast de ambulancedienst werd ook het traumateam opgeroepen. De inzet van het traumateam bleek niet noodzakelijk. De bestuurdster van de scooter is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. De andere opzittende van de scooter kon met dezelfde ambulance meerijden.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8811 IMG_8808

IMG_8811

IMG_8818

IMG_8819

IMG_8820

IMG_8821

 

Scooter bestuurster naar het ziekenhuis na ongeval Leidsevaart – N444 Voorhout
Schrijver:

 

 

Op de Leidsevaart – N444 bij Voorhout is vanavond een scooterrijder gewond geraakt. De scooter, met daarop twee personen, kwam door onbekende reden in de berm terecht waardoor de twee opzittenden ten val kwamen.

Naast de ambulancedienst werd ook het traumateam opgeroepen. De inzet van het traumateam bleek niet noodzakelijk. De bestuurdster van de scooter is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. De andere opzittende van de scooter kon met dezelfde ambulance meerijden.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_8811 IMG_8808

IMG_8811

IMG_8818

IMG_8819

IMG_8820

IMG_8821

 

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Jarenlange celstraf geëist tegen Haagse wapenhandelaar

Den Haag - Het Openbaar Ministerie heeft vandaag een celstraf van vijf jaar geëist tegen een 39-jarige Hagenaar die zich volgens het OM jarenlang bezig hield met wapenhandel. De zaak kwam aan het licht toen hij in 2019 werd aangehouden voor huiselijk geweld. In huis...

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Jaar celstraf voor Rotterdamse ‘kettingrukker’

Rotterdam - De rechtbank veroordeelde deze week een (inmiddels) 19-jarige jongen voor een aantal straatroven die hij oktober vorig jaar pleegde op Rotterdam-Zuid. Bij de straatroven maakte de jongen telkens een ketting buit. Afgelopen oktober kreeg de politie...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!