Zeer grote brand Kruidvat na blikseminslag Stationsweg Zuidlaren

Date:

Deel bericht:

Zuidlaren – In een winkelpand aan de Stationsweg in Zuidlaren is vrijdagavond een zeer grote brand uitgebroken. De brand brak op het dak van het pand van drogisterij de Kruidvat uit. Al snel sloegen de vlammen uit het dak en moest de brandweer met meer eenheden ter plaatse komen.

Tientallen brandweermensen van onder andere de korpsen Zuidlaren, Annen, Vries, Hoogeveen en Assen proberen de brand te blussen. De brand is vermoedelijk ontstaan door blikseminslag. Bij het uitbreken van brand was niemand meer aanwezig. De brandweer zal nog een geruime tijd bezig zijn met het blussen van de brand.

- Advertisement -

Foto’s : Twitter Stef Misker

CGw4AxCWoAAQeF1 CGw37FqWQAA0kiu CGw37pJWcAAt1PT CGw38NLWoAAReKw CGw38uSWoAAM3e8

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd