woensdag, januari 27, 2021

Kind (2) gereanimeerd na val in water Kerstendijk Rotterdam

Rotterdam – Een peuter is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat hij in het water was gevallen. Het jongetje van ongeveer 2-jaar oud was tijdens een familiefeest mogelijk aan de aandacht van de ouder ontsnapt en het water tussen de Kerstendijk en de Huigendijk ingelopen.

Omdat het jongetje enige tijd onder water heeft gelegen hebben omstanders direct eerste hulp toegepast en voerden direct de reanimatie uit. Al snel was brandweer, politie en medisch personeel ter plaatse om het over te nemen. Een arts kwam met de traumahelikopter ter plaatse.

De peuter is nadat hij is gestabiliseerd met een spoedtransport naar het Sophia Kinderziekenhuis gebracht. Hoe zijn toestand op dit moment is, is nog onbekend. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het incident. Omstanders die getuige waren en zijn gestart met de eerste hulpverlening krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

image

image

image

image

image

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg