Automobilist botst frontaal op verkeerslicht N228 Haastrecht

zondag 7 juni 2015 06:37

Haastrecht – Rond half één zaterdag- op zondagnacht heeft zich op de Provincialeweg West – N228 in Haastrecht een éénzijdig ongeval voorgedaan op de kruising met de Goverwellesingel.

De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. De bestuurder raakte niet gewond. Een berger heeft het voertuig opgetakeld waarna de weg weer kon worden vrijgegeven. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend. De paal van de verkeerslichten raakte nagenoeg niet beschadigd.

Foto’s: Marco van Bemmel

N228 HTT (3) N228 HTT (5) N228 HTT (7) N228 HTT (10)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist botst frontaal op verkeerslicht N228 Haastrecht
Schrijver:

 

 

Haastrecht – Rond half één zaterdag- op zondagnacht heeft zich op de Provincialeweg West – N228 in Haastrecht een éénzijdig ongeval voorgedaan op de kruising met de Goverwellesingel.

De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. De bestuurder raakte niet gewond. Een berger heeft het voertuig opgetakeld waarna de weg weer kon worden vrijgegeven. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend. De paal van de verkeerslichten raakte nagenoeg niet beschadigd.

Foto’s: Marco van Bemmel

N228 HTT (3) N228 HTT (5) N228 HTT (7) N228 HTT (10)

 

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Persoon gewond bij steekpartij Bongerd Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagavond 5 juli rond 18.40 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Bongerd in Capelle aan den IJssel. Een persoon raakte door het incident gewond in het gezicht. Agenten waren snel ter plaatse en ambulancepersoneel heeft het...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!