Flinke schade na ongeval tussen twee auto’s Burgemeester Bakkerlaan Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeluk op de kruising Burgemeester Bakkerlaan met de  Burgemeester van Beresteijnlaan zijn twee automobilisten op elkaar geklapt. Door een voorrangsfout ontstond er een aanrijding waarbij er forse schade werden gereden.

Omdat de klap behoorlijk hard is geweest, kwam er ook een ambulance ter plaatse. De inzittenden van beide voertuigen zijn nagekeken. Het is niet bekend of zij letsel hebben opgelopen en daarvoor naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto : Handhaving Capelle

20150608114330

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd