Jongen (15) aangehouden voor bedreigen en verzet bij staande houding Roekstraat Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een 15-jarige jongen is maandagmiddag aangehouden voor het bedreigen van een handhavingsmedewerker. De jongen werd op de Roekstraat aangesproken omdat hij een hond op een speelveldje uitliet. Dit veldje is geen hondenuitlaatplaats en de handhavers besloten om een praatje te maken.

De jongen weigerde echter om een gesprek aan te gaan en op het vragen van zijn identiteitskaart wilde bij weglopen. Er werd besloten om hem te vorderen om te blijven staan waarna hij over ging tot het bedreigen van de handhaving medewerkers. Hierop werd besloten om hem aan te houden. De jongen pleegde echter fors verzet en moest met gepast geweld in de boeien worden geslagen. De hulpverleners riepen daarop de hulp van de politie in.

De jongen is op het politiebureau ingesloten voor verhoor en nader onderzoek. Tegen de jonge verdachte wordt proces-verbaal opgemaak. Tevens wordt melding gemaakt over het zorgelijke agressieve gedrag dat de jongen tegenover de handhavers vertoonde.

Foto’s : Handhaving Capelle

AtlvZ4slVohLdGI9szTH70EYjaQ_ukmZI7LCD6PxOppe AteLsxol66-sCk6huV3wuNAQHbtsORmbEJGqXjMAH1vT

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd