dinsdag, januari 19, 2021

Dode en gewonde in woning Pearl Buck Erf Dordrecht

Dordrecht – Een vrouw is dinsdagmiddag overleden in haar woning aan het Pearl Buck Erf aangetroffen. Een andere vrouw was gewond in de woning. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de vrouwen uit de woning gehaald. De hulp voor een van hen mocht niet meer baten.

De brandweer heeft de woning geventileerd, omdat er mogelijk sprake was van koolmonoxidevergiftiging. Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk een lekkage is geweest. De gewonde vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt samen met de brandweer het incident. Of ze allebei in de woning woonden is niet bekend. Later op de dag werd bekend gemaakt dat er sprake is van een natuurlijk overlijden. Wat de andere vrouw mankeerde is niet bekend.

Related Articles

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg