Hoogtereddingsteam bevrijd glazenwassers uit bakje Admiraliteitskade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee glazenwassers hebben aan het begin van de middag vastgezeten toen hun bakje op de elfde etage uit balans raakte. Ze waren bezig met de ramen te wassen van het gebouw de Admiraal aan de Admiraliteitskade in Kralingen. Omstreeks 11:45 uur schoot het bakje door een raam en ketste terug. De bak kwam vast te zitten en ze belden de hulpverleners.

Een monteur kreeg het niet voor elkaar om het bakje te maken. De brandweer rukte vervolgens uit met een speciaal hoogtereddingsteam om de twee te bevrijden. Twee brandweermannen klommen vanaf de 26e etage naar beneden om de mannen uit het bakje te halen.  De twee werden door een raam naar binnen geloodst. Ze raakten allebei niet gewond.

Fotos : Brandweer Bosland

CHDo4qMWQAA3I-W CHDSAoSUYAAdFh1

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd