woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Restaurant Bella Beer tijdelijk zonder gas na gasleiding geraakt tijdens werkzaamheden fietspad Hoofdweg met Spoorberm Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Restaurant Bella Beer van de bekende Beren keten zit vanmiddag zonder gas nadat een gasleiding geraakt is tijdens werkzaamheden aan de Hoofdweg te Capelle aan den IJssel.

Omstreeks 14:11 uur is de autospuit van kazerne Metaalhof samen met de politie met spoed uitgerukt voor een melding van een gaslek naar de Hoofdweg 46 te Capelle aan den IJssel. Op dit adres zit de firma Brugman keukens en badkamers. Het personeel was zeer verbaasd dat brandweer en politie hier waren aangezien het personeel nergens van af wist en geen melding gemaakt hadden.

Bij navragen bleek het uiteindelijk te gaan om de Hoofdweg 4-6 waar onder andere het bekende berenrestaurant Bella Beer gevestigd zit waarop brandweer en politie naar deze locatie zijn gegaan. Ter plaatse bleek dat aan de achterzijde van Bella Beer werkzaamheden plaats vonden langs het fietspad Hoofdweg met de Spoorberm. Tijdens deze werkzaamheden was een gasleiding geraakt. De zo geheten grondwerkers hadden het lek al provisorisch met tape gedicht waar door er nagenoeg geen gas meer vrij kwam wat ook uit metingen van de brandweer bleek.

De brandweer heeft bij restaurant Bella Beer alle spullen die gas gebruiken dicht gedraaid dat zodra er later op de middag weer druk op de leiding gezet wordt niet het restaurant in één keer vol met gas stroomt.

De firma Joulz was binnen 15 minuten te plaatsen en kon zeer snel de gastoevoer afsluiten aangezien de kast met de gaskraan naast de locatie van de melding was. Joulz kon omstreeks 14:50 uur nog niet aangeven wanneer het restaurant weer gas zou hebben. Na dat Joulz de gasleiding afgesloten had heeft de brandweer het sein ‘incident meester’ gegeven en konden zij zich weer inzetbaar melden bij hun meldkamer. De politie heeft het een en ander aan gegevens genoteerd en kon daarna ook weer snel met vervolg.

Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_1282

DSC_1283

DSC_1284

DSC_1285

DSC_1286

DSC_1287

1433853675114

DSC_1288

DSC_1289

DSC_1290


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -