Personenauto klapt achter op trekker met oplegger op A20 bij Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een ernstig ongeval op de A20 in Rotterdam zijn vier personen gewond geraakt. Twee van hen waren er ernstig aan toe. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om de slachtoffers van medische hulp te voorzien.

Omstreeks 14:33 uur kwamen er bij de meldkamer ambulance Rotterdam meerdere telefoontjes binnen van een zeer ernstige aanrijding met gewonden en mogelijke beknelling op de A20. Hierop zijn naast meerdere ambulances ook de brandweer, politie en traumahelikopter gealarmeerd en ter plaatse gestuurd.

De aanrijding heeft plaats gevonden op de A20 tussen het Schieplein het en Kleinpolderplein in de richting van Hoek van Holland vlak voor afslag Blijdorp op rijstrook 1 de meest linker rijstrook. Bij dit ernstige verkeersongeval is een personenauto volgens de verklaring van de vrachtwagenchauffeur die hij bij een verslaggever van RTV Rijnmond deed op volle snelheid achter op zijn trekker met oplegger gereden.

In deze personenauto zaten naast twee volwassenen ook twee kinderen. Een woordvoerder van de Landelijke Eenheid meldt dat de 2 volwassenen zwaar gewond geraakt zijn waarvan er minimaal 1 bekneld heeft gezeten. De twee kinderen zijn er met lichte verwondingen aanzienlijk beter vanaf gekomen. Alle inzittenden zijn inmiddels door de ambulances vervoerd naar het ziekenhuis voor de nodige medische verzorging.

Door het ongeval is de snelweg tussen het Schieplein en Kleinpolderplein afgesloten geweest tot omstreeks 17:10 uur.

Foto: Rien Rolfes
RienRolfes01

Foto’s: Rijschool

OnTheRoad_010.01

OnTheRoad_010.02

Foto: Ronald
Ronald Scheerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd