zondag, januari 24, 2021

Personenauto klapt achter op trekker met oplegger op A20 bij Rotterdam

Rotterdam – Bij een ernstig ongeval op de A20 in Rotterdam zijn vier personen gewond geraakt. Twee van hen waren er ernstig aan toe. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om de slachtoffers van medische hulp te voorzien.

Omstreeks 14:33 uur kwamen er bij de meldkamer ambulance Rotterdam meerdere telefoontjes binnen van een zeer ernstige aanrijding met gewonden en mogelijke beknelling op de A20. Hierop zijn naast meerdere ambulances ook de brandweer, politie en traumahelikopter gealarmeerd en ter plaatse gestuurd.

De aanrijding heeft plaats gevonden op de A20 tussen het Schieplein het en Kleinpolderplein in de richting van Hoek van Holland vlak voor afslag Blijdorp op rijstrook 1 de meest linker rijstrook. Bij dit ernstige verkeersongeval is een personenauto volgens de verklaring van de vrachtwagenchauffeur die hij bij een verslaggever van RTV Rijnmond deed op volle snelheid achter op zijn trekker met oplegger gereden.

In deze personenauto zaten naast twee volwassenen ook twee kinderen. Een woordvoerder van de Landelijke Eenheid meldt dat de 2 volwassenen zwaar gewond geraakt zijn waarvan er minimaal 1 bekneld heeft gezeten. De twee kinderen zijn er met lichte verwondingen aanzienlijk beter vanaf gekomen. Alle inzittenden zijn inmiddels door de ambulances vervoerd naar het ziekenhuis voor de nodige medische verzorging.

Door het ongeval is de snelweg tussen het Schieplein en Kleinpolderplein afgesloten geweest tot omstreeks 17:10 uur.

Foto: Rien Rolfes
RienRolfes01

Foto’s: Rijschool

OnTheRoad_010.01

OnTheRoad_010.02

Foto: Ronald
Ronald Scheerman

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg