Veel korpsen bij Duitse vakbeurs in Hannover op bezoek voor nieuwe technieken brandweerzorg

Date:

Share post:

Hannover – Veel Nederlandse bedrijven zijn deze week te vinden op de Interschutz in het Duitse Hannover. Op deze grote brandweer vakbeurs laten bedrijven van over de hele wereld zien wat zij in huis hebben op het gebied van brandbestrijding, brandpreventie en training. Ook worden er diverse nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd op het gebied van de Brandweer.

Het bedrijf Rosenbauer heeft aan het begin van deze week een nieuw model crashtender gepresenteerd. Deze worden op luchthavens ingezet voor brandbestrijding. Het Nederlandse bedrijf Holmatro organiseerde een grote technische hulpverlening competitie. 29 brandweerteams uit 16 verschillende landen strijden tegen elkaar wie het beste een slachtoffer uit een auto kan bevrijden. De vakbeurs duurt nog tot en met aanstaande zaterdag.

- Advertisement -

Foto’s: Martijn de Vries / voor meer foto’s kijk op www.Hulpverlening.nl

20150609_094215 DSC_3098 DSC_3116 DSC_3148kopie DSC_4274 DSC_4275 DSC_4277 DSC_4333kopie DSC_4373kopie DSC_4431 DSC_4438

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd