dinsdag, januari 26, 2021

Dronken man rijdt andere automobilist dood A7 Groningen

Groningen – Bij een ernstig auto-ongeluk is in de nacht van dinsdag op woensdag een 54-jarige automobilist uit Kollum om het leven gekomen. Op de A7 tussen Groningen en Drachten botste een 46-jarige man uit Drachten op een andere auto. Dit was zo hard dat de bestuurder van het andere voertuig bekneld kwam te zitten.

De man uit Drachten was na het ongeval gevlucht maar kon door de agenten aan de overkant van de snelweg worden aangehouden. De man in het andere voertuig overleed aan zijn verwondingen. De veroorzaker bleek op het bureau teveel alcohol te hebben gedronken, hij is aangehouden en zit voorlopig nog vast.

De politie sloot de A7 richting Groningen vanaf de Frieschepalen tot aan Drachten af. Het verkeer werd omgeleid over een andere route. Omstreeks half acht net voor de spits kon de weg weer worden geopend.

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg