zaterdag, januari 23, 2021

Jongen (13) gepakt door handhaving en politie na bezit alcohol en messen Schollebos Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel – Surveillerende Handhavers van de gemeente Capelle hebben samen met de politie een 13-jarige jongen staande gehouden. De jongen hield zich op in het Schollebos met een aantal maten waarna gezien werd dat hij alcohol nuttigde. De handhaving-medewerkers besloten om hem te controleren omdat hij er wel erg jong uitzag. Bij het controleren van zijn identiteit bleek bij pas 13-jaar oud te zijn.

De handhavers besloten een verder onderzoek in te stellen op grond van de Horecawet. Bij het fouilleren van twee jongens in samenwerking met de wijkagent werden er twee messen en een zak wiet aangetroffen. Dit werd in beslag genomen, één van zijn maten werd aangehouden, en de 13-jarige jongen kreeg een bekeuring voor het nuttigen en in bezit hebben van alcohol

Op het bureau wordt de zaak onderzocht. In het Schollebos mag inprincipe alcohol worden genuttigd. Het is verboden om beneden de 18-jaar met alcohol op straat te worden gezien. De politie zal de ouders van de aangehouden jongen in kennis stellen en een onderzoek instellen naar de herkomst van de drugs. Zijn leeftijd is op dit moment niet bekend.

Foto’s : Handhaving Capelle

Apd7_ln9FY4zDWPdIA0v-0KAVci7s9on5UJJZ_9Ds2iS Al5NUjHf0KXb9yNhBpcjwrD6vM6huWIAaMc9wTon0Hdz AhFk37KJ3tV16xP_Xk2qFQhOmqXvMqwkFUopyGjojo7L As-7yYdvyq-kB_YjpkjwWiE8wv6RKP15nm_RFmo_lFrE ArcEUXy7CKZLvcogX_OqOUoLMEe6xd0w5vPNzOPv3ke9 AnwevSFnG4H-6StGainHQl626jCqnlf_Dl0q8S667n5y

Related Articles

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Dertien bekeuringen tijdens verkeerscontrole Capelseweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Ondanks alle coronamaatregelen houdt de politie ook nog toezicht op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg