zondag, juni 13, 2021
23.1 C
Rotterdam
zondag 13 juni 2021

Jongen (13) gepakt door handhaving en politie na bezit alcohol en messen Schollebos Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel – Surveillerende Handhavers van de gemeente Capelle hebben samen met de politie een 13-jarige jongen staande gehouden. De jongen hield zich op in het Schollebos met een aantal maten waarna gezien werd dat hij alcohol nuttigde. De handhaving-medewerkers besloten om hem te controleren omdat hij er wel erg jong uitzag. Bij het controleren van zijn identiteit bleek bij pas 13-jaar oud te zijn.

De handhavers besloten een verder onderzoek in te stellen op grond van de Horecawet. Bij het fouilleren van twee jongens in samenwerking met de wijkagent werden er twee messen en een zak wiet aangetroffen. Dit werd in beslag genomen, één van zijn maten werd aangehouden, en de 13-jarige jongen kreeg een bekeuring voor het nuttigen en in bezit hebben van alcohol

Op het bureau wordt de zaak onderzocht. In het Schollebos mag inprincipe alcohol worden genuttigd. Het is verboden om beneden de 18-jaar met alcohol op straat te worden gezien. De politie zal de ouders van de aangehouden jongen in kennis stellen en een onderzoek instellen naar de herkomst van de drugs. Zijn leeftijd is op dit moment niet bekend.

Foto’s : Handhaving Capelle

Apd7_ln9FY4zDWPdIA0v-0KAVci7s9on5UJJZ_9Ds2iS Al5NUjHf0KXb9yNhBpcjwrD6vM6huWIAaMc9wTon0Hdz AhFk37KJ3tV16xP_Xk2qFQhOmqXvMqwkFUopyGjojo7L As-7yYdvyq-kB_YjpkjwWiE8wv6RKP15nm_RFmo_lFrE ArcEUXy7CKZLvcogX_OqOUoLMEe6xd0w5vPNzOPv3ke9 AnwevSFnG4H-6StGainHQl626jCqnlf_Dl0q8S667n5y

Related Articles

Overleden man aangetroffen in water De Noord Ablasserdam

0
Alblasserdam - In rivier de Noord is zondagmorgen het stoffelijk overschot van een man aangetroffen....

Auto slaat over de kop, A20 dicht bij Rotterdam Delfshaven

0
Rotterdam - Op de A20 heeft aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden....

Forse woningbrand aan Rivierweg in Capelle aan den IJssel

0
Capelle a/d IJssel - Zondag 13 juni is rond 13.15 uur brand ontstaan in een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Van 't Hof (ex-RTV Rijnmond) dankt kijkers voor reacties

Van 't Hof (ex-RTV Rijnmond) dankt kijkers voor reacties [...]

Delftsevaart (Afl.31)

Delftsevaart (Afl.31) [...]

Achtervolging op A16 eindigt op rotonde in Zwijndrecht

Achtervolging op A16 eindigt op rotonde in Zwijndrecht [...]

Flinke verkeersopstopping bij ongeval op rijksweg A20

Flinke verkeersopstopping bij ongeval op rijksweg A20 [...]

Stad vast. Beroep op Leefbaar: Roep deze wethouder tot orde

Stad vast. Beroep op Leefbaar: Roep deze wethouder tot orde [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg