Rotterdammer (48) overleden na scooter-ongeluk Moerstraatseweg Steenbergen

donderdag 11 juni 2015 09:05

Steenbergen – Bij een ernstig ongeluk is woensdagavond een 48-jarige Rotterdammer om het leven gekomen. De man reed op zijn scooter over de Moerstraatseweg en botste door een nog onbekende oorzaak op een aantal bomen.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Aldaar overleed hij later aan zijn verwondingen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie onderzoekt het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdammer (48) overleden na scooter-ongeluk Moerstraatseweg Steenbergen
Schrijver:

 

 

Steenbergen – Bij een ernstig ongeluk is woensdagavond een 48-jarige Rotterdammer om het leven gekomen. De man reed op zijn scooter over de Moerstraatseweg en botste door een nog onbekende oorzaak op een aantal bomen.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Aldaar overleed hij later aan zijn verwondingen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie onderzoekt het ongeval.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!