zondag, januari 24, 2021

Vlam in de pan zorgt voor melding woningbrand Boorn Rotterdam

Tijdens het koken aan het eind van de middag zorgde een vlam in de pan voor wat paniek in een woning aan de Boorn te Rotterdam.

Omstreeks 17:09 uur kwam er bij de meldkamer brandweer Rotterdam een melding binnen van een mogelijke woningbrand waarbij nog mensen en kinderen binnen zouden zijn. Hierop zijn naast 2 tankautospuiten en een hoogwerker van de brandweer ook ambulance en politie uitgerukt naar het adres van de melding.

Ter plaatse gekomen bleek het gelukkig al weer mee te vallen waardoor 1 tankautospuit en de hoogwerker weer met vervolg konden. Tijdens het koken was er de vlam in de pan geslagen die voor een korte maar felle vuurbelasting zorgde. Door snel optreden van de vrouw des huizes kon dit gelukkig snel gedoofd worden waardoor de schade beperkt bleef.

De brandweer heeft ter plaatse wel een onderzoek gedaan of alles ook uit en veilig was en heeft even kort de woning gelucht. Ondertussen is de vrouw en één van haar kinderen door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht op onder andere rook-inhalatie. De vrouw had wel wat lichte brandwonden op haar onderarm opgelopen maar dit was te weinig voor vervoer naar het ziekenhuis. Geen van de bewoners had te veel rook ingeademd waarvoor behandeling nodig was.

Wel is de vrouw met haar kinderen naar de huisartsenpost gebracht zodat ze daar kort behandeld kan worden. De geschrokken kinderen hebben een traumabeer gekregen wat ook dit keer weer een verzachtende werking had op het geheel.
Foto’s: Enrico Luijcx

DSC_1303

DSC_1304

DSC_1305

DSC_1306

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg