zaterdag, januari 16, 2021

Flinke files door ongevallen op de A20 en A13 tussen Rotterdam en Maassluis

Rotterdam – Door meerdere ongevallen is er vrijdagmorgen een flinke file ontstaan op de snelwegen A20 en de A13. Door een ongeval tussen Schiedam en Terbregseplein ontstond er al snel 8km file. Hierdoor liep het verkeer op de A13 vanuit Den Haag ook volledig vast. Ook hier stond al snel 8km file.

Ongeval A20 Vlaardingen
Op de A20 tussen Vlaardingen en Maassluis richting Hoek van Holland raakte een auto in de slip. Hierdoor belandde het voertuig in het water. De brandweer kwam ter plaatse om de vrouw uit haar auto te bevrijden. Met een lier werd de auto uit het water getrokken. De vrouw werd vervolgens ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Door de extra drukte vanwege de omleidingsroute ontstond ook hier al snel een flinke file. Inmiddels is er weer één rijstrook open voor het verkeer. Een berger was omstreeks 09:00 uur ter plaatse om de auto te bergen.

https://twitter.com/flashphotoNL/status/609251048109293568/

Ongeval voor Tebregseplein
Omstreeks 08:00 uur vanmorgen ontstond er een ongeval op het Terbregseplein. Een auto en een bestelbusje kwamen elkaar op het verkeerde moment tegen. De rechterrijstrook werd hier voor afgesloten. Het duurde echter even voordat deze voertuigen waren geborgen. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg