Vrouw overleden na te zijn overlopen door koeien Koestraat Liempde

vrijdag 12 juni 2015 09:23

Liempde – Een vrouw is vrijdagmorgen overleden nadat zij werd overlopen door één of meerdere koeien in de Koestraat. De vrouw raakte zwaargewond en meerdere hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om de vrouw van de nodige medische hulp te voorzien.

De vrouw raakte dusdanig gewond dat zij overleed aan haar verwondingen. Het is niet bekend of de vrouw werkzaam was bij het bedrijf. De arbeidsinspectie onderzoekt het incident. De politie hoopt later op de dag met meer informatie te komen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw overleden na te zijn overlopen door koeien Koestraat Liempde
Schrijver:

 

 

Liempde – Een vrouw is vrijdagmorgen overleden nadat zij werd overlopen door één of meerdere koeien in de Koestraat. De vrouw raakte zwaargewond en meerdere hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om de vrouw van de nodige medische hulp te voorzien.

De vrouw raakte dusdanig gewond dat zij overleed aan haar verwondingen. Het is niet bekend of de vrouw werkzaam was bij het bedrijf. De arbeidsinspectie onderzoekt het incident. De politie hoopt later op de dag met meer informatie te komen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!