Café de Herberg uitgebrand na grote brand Langestraat ‘s-Gravendeel

zaterdag 13 juni 2015 08:27

‘s-Gravendeel – De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 05.00 uur uitgerukt voor een brand in café de Herberg aan de Langestraat. Al snel bleek bij aankomst dat er sprake was van een ver ontwikkelde brand en er werd opgeschaald naar Grote Brand om meer eenheden ter plaatse te krijgen. Binnen korte tijd sloegen de vlammen uit het dak van het pand en was er geen redden meer aan.

De bewoners van een aantal naastgelegen panden konden hun woning snel verlaten. In het café was niemand meer aanwezig. De brandweer is uren bezig geweest met het bestrijden van de brand. Omstreeks kwart over acht werd het sein “brand meester” gegeven. Het nablussen zal nog enkele uren gaan duren.

Door de brand is het café uitgebrand. Een aantal naastgelegen woningen zijn zwaar beschadigd. Het is niet bekend of er bewoners terug kunnen. Er raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s : Ferry Krauweel        Video : Youtube Hessel Visser

IMG_1086-1small IMG_1113-1small IMG_1154-1small

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Café de Herberg uitgebrand na grote brand Langestraat ‘s-Gravendeel
Schrijver:

 

 

‘s-Gravendeel – De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 05.00 uur uitgerukt voor een brand in café de Herberg aan de Langestraat. Al snel bleek bij aankomst dat er sprake was van een ver ontwikkelde brand en er werd opgeschaald naar Grote Brand om meer eenheden ter plaatse te krijgen. Binnen korte tijd sloegen de vlammen uit het dak van het pand en was er geen redden meer aan.

De bewoners van een aantal naastgelegen panden konden hun woning snel verlaten. In het café was niemand meer aanwezig. De brandweer is uren bezig geweest met het bestrijden van de brand. Omstreeks kwart over acht werd het sein “brand meester” gegeven. Het nablussen zal nog enkele uren gaan duren.

Door de brand is het café uitgebrand. Een aantal naastgelegen woningen zijn zwaar beschadigd. Het is niet bekend of er bewoners terug kunnen. Er raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s : Ferry Krauweel        Video : Youtube Hessel Visser

IMG_1086-1small IMG_1113-1small IMG_1154-1small

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!