woensdag, januari 27, 2021

Verdachte in pand van ramkraak Flexibel Europe aangehouden Seggelant-Noord Vierpolders

Vierpolders – Vrijdagavond heeft de politie op de Seggelant-Noord de verdachte van een ramkraak bij het bedrijf Flexibel Europe aangehouden. Agenten gingen ter plaatse nadat er een melding van inbraak binnen was gekomen. Ter plaatse troffen zij een ravage aan en de overheaddeur van het bedrijf bleek flink te zijn beschadigd. Ook was er een flinke gaslucht te ruiken.

De brandweer kwam vervolgens ter plaatse om het gas af te sluiten. Binnen in het pand werd er een verdachte aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat hij met een auto de deur had geramd en de auto achter was gebleven in het pand. Met behulp van een politiehond kon hij worden aangehouden. De verdachte was gewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Daarna is aangehouden en zal worden gehoord op het bureau. De schade is aanzienlijk.

Foto’s : Erik Terpstra

AnVs8FNRCG9zCV9IHgbuPf2T95Wz5V6IIZ6Xb0_riQq9 ApGLni8HhgP7kDpVOvahffax9hONQgM2YhO2IrFY80pE AjSBfeB1XxCEbFOlxJ9165TA980fnnoM3kdwlOg8nrlh AjeIjiBo7-eJKzJJQiGYDXyqdtRnHK9Dciav3ZJQrKCC Aj2a20NpO6IDq59J7pnOmFGDe95jkmDJnoH2tOmYDLE1 AkBu3VVrSqzRFBVN0VBcQAGbZc9HzODIxHIX9FpoQWgo

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg