Verdachte in pand van ramkraak Flexibel Europe aangehouden Seggelant-Noord Vierpolders

Date:

Deel bericht:

Vierpolders – Vrijdagavond heeft de politie op de Seggelant-Noord de verdachte van een ramkraak bij het bedrijf Flexibel Europe aangehouden. Agenten gingen ter plaatse nadat er een melding van inbraak binnen was gekomen. Ter plaatse troffen zij een ravage aan en de overheaddeur van het bedrijf bleek flink te zijn beschadigd. Ook was er een flinke gaslucht te ruiken.

De brandweer kwam vervolgens ter plaatse om het gas af te sluiten. Binnen in het pand werd er een verdachte aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat hij met een auto de deur had geramd en de auto achter was gebleven in het pand. Met behulp van een politiehond kon hij worden aangehouden. De verdachte was gewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Daarna is aangehouden en zal worden gehoord op het bureau. De schade is aanzienlijk.

- Advertisement -

Foto’s : Erik Terpstra

AnVs8FNRCG9zCV9IHgbuPf2T95Wz5V6IIZ6Xb0_riQq9 ApGLni8HhgP7kDpVOvahffax9hONQgM2YhO2IrFY80pE AjSBfeB1XxCEbFOlxJ9165TA980fnnoM3kdwlOg8nrlh AjeIjiBo7-eJKzJJQiGYDXyqdtRnHK9Dciav3ZJQrKCC Aj2a20NpO6IDq59J7pnOmFGDe95jkmDJnoH2tOmYDLE1 AkBu3VVrSqzRFBVN0VBcQAGbZc9HzODIxHIX9FpoQWgo

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee gewonden en vier aanhoudingen door twee schietpartijen op nog geen 200 meter van elkaar in Rotterdam-Spangen

Rotterdam, 24 mei 2024 – Vrijdagmiddag rond 17:15 uur vond een schietpartij plaats aan de Borgerstraat in de...

Straten en restaurant onder water na stortbui Stationsweg Heenvliet

Heenvliet - Tussen 14:00 uur en 14:30 uur trok er een flinke stortbui over Heenvliet en omgeving. Deze...

Fietser zwaargewond na ongeluk Treviso Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Donderdagmiddag 23 mei rond 18.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden.Het ongeval vond...

Man op klaarlichte dag beschoten in Rotterdam, politie zoekt twee verdachten

Rotterdam - Donderdag 23 mei is op klaarlichte dag een man beschoten op de Voltairestraat in Rotterdam. De...